U9-11 leiritys

Sulkapalloliitto järjestää kaudella 2013-14 U9+U11 (2003 syntyneet ja nuoremmat) tarkoitetut kuukausittaiset treenit. Yhden leiripäivän kesto on noin 5 tuntia, sisältää ruokailun. Tavoitteena on muun muassa pelata paljon erilaisia sulkiksen viitepelejä. Alle 9-vuotiaille (s. 2005 ja nuoremmat) kriteerinä on "palloon osuminen" ja alle 11-vuotiaille (s. 2003-2004) se, että kilpaileminen kiinnostaa.

Kyseessä on pääkaupunkiseudulla järjestettävä pilotti, josta muut alueet voivat ottaa mallia, jos aktiivisia tekijöitä riittää. Ideana on kiertävä systeemi, jolloin pelejä järjestetään Vantaalla, Helsingissä ja Espoossa.

Jokaisessa treenissä on kaksi päävalmentajaa. Jokaisen treeneihin osallistuvan seuran velvoite on tuoda paikalle yksi valmentaja/toimihenkilö/huoltaja/vanhempi. Leiriläisille tarjotaan lämmin ruoka.

Ilmoittautuminen öiffiläisten osalta ao. lomakkeella, josta ilmoittautumiset hoidetaan keskitetysti liittoon. Ilmoittautumisen takaraja on perjantaina viikko ennen leiriä.

Seuraava leiri su 25.5.2014 klo 10-15 Campossa

Hinta on 30 eur/pelaaja.

Palloja heittäviä vanhempia tarvitaan mukaan! Jos voit jäädä leirille päiväksi apulaiseksi, ilmoita siitä alla!

Ilmoittaudu mukaan ao. lomakkeella viimeistään pe 16.5.2014! Tutustu myös peruutusehtoihin (oikea palsta).

Lisätietoja:

Tommi Saksa/Sulkapalloliitto
tommi.saksa@sulkapallo.fi

tai

Antti Rajasärkkä/ÖIF
antti@oifbadminton.org

Kerro lisätiedoissa esim. erityisruokavaliot.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.