Tiimikisa 2017

Kerää kaveriporukka kasaan

ja tule avaamaan syyskautesi mukavan joukkuekisailun merkeissä!

Kaveria kädestä ja TIIMIKISAAN!

Lauantai 12.8.2017 n. 10.00-20.00

Paikka:

Rajakylän Tenniskeskus, Latukuja 2, Vantaa

Joukkueen koko:

4-6 henkilöä

(ei seurasidonnaisuutta, eli osallistujien ei tarvitse edustaa samaa seuraa tai edes mitään seuraa)

Lisenssi ja pisteet:

Kilpailu ei ole Sulkapalloliiton sanktioima, joten liiton kilpailulisenssiä ei vaadita. Kilpailusta ei myöskään jaeta pisteitä liiton rankinglistoille.

Vakuutusturvasta huolehtiminen on myös jokaisen pelaajan omalla vastuulla.

Pelijärjestelmä:

Alkupoolit ja jatko cupina - jokaiselle joukkueelle vähintään kolme ottelua.

Tilan ja ajan salliessa pelataan kaikki sijoitukset loppuun saakka.

Yhdessä joukkueen ottelussa pelataan kaksi kaksinpeliä ja kaksi nelinpeliä. Yksi pelaaja voi pelata korkeintaan yhdessä kaksinpelissä ja yhdessä nelinpelissä. Jos molemmat joukkueet voittavat 2 peliä, lopputuloksena on tasapeli.

Alkupooleissa voitosta saa 2 pistettä, tasapelistä 1 pisteen ja häviöstä 0 pistettä. Paremmuusjärjestyksen sarjataulukossa ratkaisee joukkueen kaikkien otteluiden pistemäärä. Jos kaksi joukkuetta on tasapisteissä, keskinäisen ottelun voitto/häviö ratkaisee järjestyksen. Jos sekin oli tasapeli tai tasapisteissä on usempia joukkueita, verrataan seuraavaksi joukkueiden kaikkien otteluiden voitettujen ja hävittyjen pelien erotusta, seuraavaksi voitettujen ja hävittyjen erien erotusta ja lopulta voitettujen ja hävittyjen pisteiden erotusta kuitenkin niin, että aina kahden joukkueen ollessa vertailussa tasavertaisia, keskinäinen ottelu ratkaisee. Jos eroa ei näillä toimenpiteillä saada aikaan, joukkueet pelaavat keskinäisen ottelunsa uusintana "kultaisen erän" ylituomarin ohjeistuksen mukaan.

Jos cup-kaavion ottelussa molemmat joukkueet voittavat 2 peliä, voittaja ratkaistaan "kultaisen erän" periaatteella, jossa ylituomarin ohjauksessa valitaan yksi ottelun peli, jonka pelaajat pelaavat uusintana yhden erän, jonka voittaja voittaa koko ottelun.

Pisteenlaskujärjestelmä on kokeellinen 5 x 11, eli kolme voitettua erää 11:een. Kunkin erän lopussa on oltava kahden pisteen ero kuitenkin niin, että ensimmäisenä 15:een päässyt pelaaja/pelipari voittaa erän.

Sarjat:

Miehet - Valio, B ja kunto
Naiset - Valio, B ja kunto

Joukkuemäärä on rajoitettu - paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä! Sarja pelataan, jos ilmoittautuneita joukkueita on vähintään neljä. Jos ilmoittautumisia on vähemmän, järjestäjä ottaa yhteyttä joukkueisiin ja pyytää valitsemaan joko pelaamisen ylemmässä sarjassa tai ilmoittautumisen perumisen. Yhdistämisiä tai siirtoja sarjasta toiseen ei tehdä kysymättä joukkueelta ensin.

Pelaajan korkein luokitus missä tahansa pelimuodossa ratkaisee hänen osallistumisoikeutensa.

Kuntosarjaan voivat osallistua pelaajat, jotka eivät ole pelanneet C-luokassa kuluneen vuoden aikana (eli ei pisteitä rankinglistalla missään pelimuodossa). B-luokkaan voivat osallistua kaikki muut, paitsi valio- tai A-luokkaan missä tahansa pelimuodossa luokitellut pelaajat.

Naispelaajat voivat osallistua myös miesten sarjoihin, jolloin heidät rinnastetaan liiton kilpailusääntöjen mukaisesti kahta luokkaa alempiin miehiin. Eli valio- tai A-luokan nainen voi osallistua miesten B-luokkaan ja B-tai alempaan luokkaan luokiteltu nainen miesten kuntosarjaan.

Pelaaja voi kilpailussa olla korkeintaan kahden eri sarjoihin osallistuvan joukkueen jäsen.

Järjestäjät varaavat oikeuden rajoittaa saman joukkueen osallistumista useampaan sarjaan, jos pelimäärä ei mahtuisi muuten yhteen päivään.

Ilmoittautumismaksu:

100 €/joukkue viimeistään 31.7. ilmoittautuville ja 120 €/joukkue 1.8.-6.8. ilmoittautuville.

Pallot eivät sisälly ilmoittautumismaksuun.

Ilmoittautuminen:

sähköpostitse antti@oifbadminton.org.

Ilmoittautumisessa tarvittavat tiedot (voit käyttää oheista lomakketta):

- Joukkueen nimi

- Sarja, johon joukkue osallistuu

- Joukkueen pelaajien nimet, sukupuolet ja liiton luokitus (jos sellainen on); pelaajien paremmuusjärjestys kaksinpelissä sekä kaikki mahdolliset nelinpeliparikombinaatiot paremmuusjärjestyksessä. Pelaajien/peliparien paremmuusjärjestyksen määrittää joko 1. liiton rankingpistelista, 2. liiton tasoluokitus tai 3. joukkueen ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittama paremmuusjärjestys. Pistelistana käytetään arvontapäivän listaa.

- Yhteyshenkilö, hänen puhelinnumeronsa ja sähköpostiosoitteensa

- Laskutusosoite (ensisijaisesti sähköposti)

Kilpailun johtaja:

Antti Rajasärkkä, antti@oifbadminton.org / 045 208 8838

Ylituomari:

Ilkka Hellgren

Arvonta:

ma 7.8.2017 klo 19.30 Rajakylän Tenniskeskuksessa, jonka jälkeen ohjelma julkaistaan saman illan aikana

Kilpailussa sovelletaan soveltuvin osin Sulkapalloliiton peli-, kilpailu- ja sarjakilpailusääntöjä. Sääntöjen soveltamisessa ja tämän kilpailun erikoissääntöjen osalta ylituomarilla ja sijassaan varaylituomarilla on lopullinen päätäntävalta.