Leirit

Östersundom IF on perinteinen sulkapalloleirien järjestäjä. Seuran kesäleirit ovat olleet vuosia Suomen tasokkaimpia, ja vuoden ympäri tapahtuva leiritoiminta on muiltakin osin vilkasta.
Leireillä on ollut osallistujina sekä seuran omia jäseniä että pelaajia ympäri Suomen. Myös ulkomaisia pelaajia on ollut runsaasti Virosta, Ruotsista ja Tanskasta.

Kesäleireillä tuttu näky ovat viime vuosina olleet suomalaisten junnujen lisäksi Viron parhaat junioripelaajat. Leirien vetäjinä on ollut niin ulkomaisia ammattivalmentajia kuin omia seuravalmentajiammekin.

Talven aikana on järjestetty jo perinteeksi muodostuneita lyhyitä leireijä/tehovalmennuksia, joiden kesto vaihtelee yhdestä päivästä pitkään viikonloppuun. Nämä lyhyet leirit on monesti teemoitettu esimerkiksi jonkun pelimuodon erikoisharjoitteluun. Kaikki leirit ovat pääsääntöisesti avoimia, eli niihin voivat osallistua tasonsa mukaan kaikki kiinnostuneet.

Kesäleiri 2 (2008)
Kesäleiri 2 (2007)

Lisää leirikuvia löydät kuva-galleriasta.