Yritysyhteistyö

ÖIF etsii aktiivisesti uusia yhteistyökumppaneita yrityskentästä. Tavoitteenamme on löytää kumppaneita, joiden kanssa saamme rakennettua kestävää yhteistyötä kumpaakin hyödyttävällä tavalla. Nuorisoliikunta / nuorisokilpailutoiminnan tukeminen on ÖIF:n toiminnan peruskiviä, ja on yhteiskunnallisestikin tärkeä asia. Jos haluat olla mukana tukemassa laadukasta sulkapallotoimintaa, ota yhteyttä toimistoomme (toimisto@oifbadminton.org). Voimme yhdessä suunnitella teidän yrityksellenne sopivan yhteistyösopimuksen. Yleisimpiä yhteistyömuotoja ovat mm. mainokset seuran edustusasuissa/kilpailuissa, tietylle ryhmälle suunnattu tuki / suunnatut mainokset (esim. Joukkue-SM-joukkue), yrityksen henkilökunnan sulkapallokurssit ym.