Vanhemmille

Sulkapallo sopii eri-ikäisille ja -tasoisille

Sulkapallon yksi parhaimpia puolia on, että se sopii kaikenikäisille ja -kokoisille, myös kilpatasolla. Taidot ja kunto kehittyvät harrastuksen myötä. Varsinkin nuorille lapsille sulkapalloharrastuksen tarjoama monipuolinen liikunta antaa loistavat eväät motoriikan ja muiden taitojen kehittämiseen.

Mitä vanhempien tulee tietää lajista

Moni vanhemmista on varmasti jossain muodossa sulkapalloa pelannut, mutta lisätietoja saa seuramme Tervetuloa seuraan -oppaasta (ks. alla).

Lisenssi ja vakuutus kuntoon

Jos juniori päättää osallistua kilpailuihin, on tärkeää että hänen lisenssi- ja vakuutusasiansa ovat kunnossa. Lisää tietoja näistä asioista vakuutus- ja lisenssisivulla.

Äidin ja isän tuki harrastukselle on tärkeää

Kotiväen aktiivisuus lasten ja nuorten harrastuksissa on ehdottoman tärkeää missä tahansa asiassa, myös sulkapalloseurassa. Seuramme toimintaa pyöritetään pitkälti vapaaehtoisvoimin.

Sen takia pyrimmekin saamaan vanhemmat mukaan toimintaan tarjoamalla hyvää harrastustoimintaa eri ikäisille ryhmille. Näin vanhemmat toimivat samalla vahvoina tukijoukkoina lasten parissa.

Muita kysymyksiä

Jos teillä herää kysymyksiä vailla vastausta, älkää epäröikö ottaa yhteyssä seuratoimijoihin ja kysyä asioista. Seuran yhteystiedot löydät nettisivuilta kohdasta Yhteystiedot.

Pyrimme myös päivittämään näitä sivuja uusien asioiden ilmaantuessa, jotta saisimme kerättyä tänne mahdollisimman kattavan paketin seuran jäsenten tarpeeseen.