Vakuutukset ja lisenssit

Seuran järjestämät harjoitukset ja tapahtumat

ÖIF:n maksut eivät sisällä vakuutusta, vaan jokainen pelaaja - myös juniori - vastaa vakuutusturvastaan itse. Kaikille kuitenkin suositellaan vähintään tapaturmavakuutusta. Alla on esitelty yksi edullinen vaihtoehto (Pohjolan Sporttivakuutus).

Alaikäiset lapset ovat usein mukana vanhempiensa tapaturmavakuutuksissa, joten kannattaa tarkistaa tilanne omasta vakuutusyhtiöstä!

Kilpapelaajat

Kaudesta 2008-2009 lähtien SSUL (Suomen Sulkapalloliitto) on eriyttänyt lisenssin ja vakuutuksen erilleen.

KILPAILULISENSSI

Kilpailulisenssin voi hankkia Sulkapalloliiton sivuilta

Kilpailulisenssi ei sisällä vakuutusta!

Aikuisten lisenssi maksaa 30 euroa
Juniorilisenssi 10 euroa
Kertalisenssi 10 euroa.

Kertalisenssiä ei siis voi hankkia kilpailupaikalta kuten aikaisemmin.

Alimmalla kilpailutasolla (aikaisemmin D, kaudesta 08/09 C) pelaaja voi edelleen lunastaa kertalisenssin yhteen kisaan niin monta kertaa kaudessa kuin haluaa.

Muissa luokissa oikeus kertalisenssiin pysyy samana kuin aiemminkin (järjestävän seuran pelaaja kerran kilpailukaudessa sekä seniorimestaruuskisoissa).

SPORTTIVAKUUTUS KAUDELLE 2012-2013

Sporttivakuutus on ylivoimaisesti suosituin keino vakuuttaa seurojen jäsenet urheilutapaturmien varalta. Edullisimmat vakuutukset ovat hinnaltaan muutamia euroja urheiljaa kohden, mutta takaavat silti nopean, korkeatasoisen sekä asiantuntevan tutkimuksen ja hoidon sopimushoitopaikoissa.

Sulkapalloliiton sporttivakuutus on kattava vakuutus, mutta Pohjolan valikoimasta löytyy myös muita urheilijan perusturvaa täydentäviä vakuutuksia. Tällaisia ovat mm. matkavakuutukset, vapaa-ajan tapaturmavakuutukset ja arvokkaiden urheiluvälineiden vakuutukset. Omaa vakuutusturvaansa voi selvitellä Pohjolan konttoreissa ja kotisivuilla. Suomen Sulkapalloliitto suosittelee kaikille kilpapelaajille vapaaehtoisen urheiluvakuutuksen ottamista vakuutusyhtiö Pohjolasta. Sulkapalloliiton kilpailutoimintaan osallistuvien tulee erikseen lunastaa kilpailulisenssi, joka ei sisällä vakuutusta.

Vakuutusyhtiö Pohjola tarjoaa neljää erilaista vakuutusta kilpailukaudelle 2012-2013:
1) Aikuisten (31.12.1999 tai sitä ennen synt.) Sporttivakuutus hintaan 210 €
2) Juniorin (1994-1999 synt.) Sporttivakuutus hintaan 80 €
3) Minin Sporttivakuutus (synt. 2000 tai myöhemmin) hintaan 15 €
4) Kertavakuutus yksittäiseen kilpailutapahtumaan hintaan 30 € (huom. voimassa 4 vrk ostohetkestä)

Vaikka Vakuutuksen osto -sivulla puhutaan lisenssistä, se kuitenkin sulkapallon osalta tarkoittaa pelkkää vakuutusta.

Lisätietoja sporttivakuutuksesta, urheilu- ja välinevakuuttamisesta sekä vakuutusehdoista Pohjolan sivuilta.