Maksut

Perhe 60e / vuosi

Harjoitusryhmien maksut

Ryhmäkohtaiset kuukausimaksut
löytyvät harjoitusajat ja ryhmät -sivulta jokaisen ryhmän kohdalta.

Kausimaksu
Kilparyhmiin (Akatemiat, aikuisten kilparyhmät, junnutehot) osallistuvien kilpailevien pelaajien maksettavaksi tulee lisäksi 80e kausimaksu (puoli vuotta), joka kattaa ryhmään kuulumisen ja kilpailujen ilmoittautumismaksujen tuen. Kilpaileviksi lasketaan pelaajat, jotka ovat edellisen vuoden aikana osallistuneet vähintään kahteen eliitti-, juniorieliitti-, tähti- tai kansalliseen kilpailuun. Pyynnöstä myös kilpailemisen aloittava pelaaja voidaan ottaa kausimaksun ja osallistumismaksujen tuen piiriin.

Määrä- ja sisarusalennukset

Alennukset myönnetään harjoitusryhmien kuukausimaksuista, kun sisaruspelaajat ja/tai eri ryhmät voidaan laskuttaa yhdellä laskulla. MERKITKÄÄ ILMOITTAUTUMISJÄRJESTELMÄSSÄ Lisätietoa-kenttään sisarusten nimet, joille haluatte yhteisen laskun.

Alennukset myönnetään vain ÖIFin henkilöjäsenille. Harjoituksissa käyvien muiden seurojen pelaajien kanssa sovitaan, liittyvätkö hekin ÖIFin jäseniksi, vai laskutetaanko harjoittelu ilman alennuksia heidän seuraltaan.

Samalle laskulle tulevien ryhmien kuukausihinnat alennuksineen ovat
1. ryhmä: Listahinta
2. ryhmä: Listahinta - 10 euroa
3. ryhmä: Listahinta - 20 euroa
4. ryhmä: Listahinta - 30 euroa
jne.
Ryhmän alennettu hinta voi olla alimmillaan 0 euroa. Ryhmät ja alennukset kirjataan siinä järjestyksessä, mikä on pelaajalle edullisin.

Esimerkkejä:
Yksi pelaaja, kolme kilparyhmän harjoitusta á 60 euroa/kk: laskutus 60+50+40=150 euroa/kk
Kaksi sisarusta, molemmilla yksi junnukoulu á 45 euroa/kk: laskutus 45+35=80 euroa/kk
Kaksi sisarusta, molemmilla kaksi junnutehoa á 60 euroa/kk: laskutus 60+50+40+30=180 euroa/kk

Kilpailujen ilmoittautumismaksut

Seura maksaa pelaajasta riippumatta
- SM-kilpailujen osallistumismaksut kokonaan (yleinen, U19, U17, U15 sekä tietysti joukkue-SM)
- Cityjunnusulkisten ilmoittautumismaksuista 50 %

Kausimaksun maksaneiden pelaajien ilmoittautumismaksuista seura maksaa
- valioluokan pelaajien Eliitti- ja Tähtikisoista 50 %
- ABC-luokkien pelaajien Eliitti-, Tähti- ja kansallisista kilpailuista 25 %
- Juniorieliitti-kilpailuista 50 %
- muiden kilpailujen junioriluokista 25 %
Finnish Open käsitellään samalla tavoin kuin aikuisten Eliitti-kilpailu. U13-U11 ikäluokkamestaruuskilpailu käsitellään samalla tavoin kuin Juniori-Eliitti.

Kausimaksun piiriin kuulumattomat pelaajat maksavat itse ilmoittautumismaksunsa kokonaisuudessaan.

Käytännössä (toistaiseksi) kilpailun järjestäjä laskuttaa ilmoittautumismaksut pelaajan seuralta. ÖIF laskuttaa pelaajiensa maksettavaksi kuuluvan maksuosuuden pelaajilta yleensä noin kahden kuukauden välein kauden aikana.