FAQ & Ohjeet

Tälle sivulle on kerätty yleisimmät kysymykset niin lajista, seurasta kuin muistakin aiheista ja mikä parasta jostain on kaivettu myös vastaukset niihin.

eli Mitä, Missä, Milloin, Miten

Mitä

Sulkapalloa, kunnon älypeliä. Lajitietoa löytyy helpoiten Suomen sulkapalloliiton (SSuL) kotisivulta. Sieltä löytyy laajasti tietoa suomalaisesta sulkapallosta niin harrastajalle, juniorille kuin kilpapelaajallekin. Tutustumisen arvoisia juttuja ovat ainakin säännöt (Lajitieto), historia ja lisenssi-asiat.

Missä

Vaikkapa ÖIF:ssä, jonka pääharjoituspaikka on Itä-Vantaalla sijaitseva Rajakylän Tenniskeskus.
Yhteystiedot karttalinkkeineen täältä.

Milloin

Harjoitusryhmien
viikkokalenteri löytyy täältä.

Kuvaukset siitä, kenelle mikin ryhmä on suunnattu, löytyvät täältä.
Aloittaminen sujuu helpoiten, kun tulet paikanpäälle katsomaan ja kyselemään. Ryhmiin voi liittyä myös kesken kautta.
Täältä pääset ilmoittautumisjärjestelmään.

Kenelle sulkapallo sopii

Sulkapallo on siitä mainio laji, että se sopii lähes kaikille. Olemme koonneet lajin perusinfoa ja seurainfoa Tervetuloa Sulkapalloseuraan - oppaaseen.

Ikähaitari sulkapallon aloittamiseen ja harrastamiseen on todella laaja. Riittää, että pituutta on sen verran, ettei maila ainakaan joka lyönnilla osu lattiaan. Seura järjestää myös kursseja eri ikäisille aloittaville pelaajille. Harjoitus- ja harrastusryhmiä on niinikään kaiken ikäisille ja eri tasoisille pelaajille.

Mitä hyötyä on seuraan kuulumisesta

Seuran jäsenä saat monia etuja. Seurassa harrastus on ohjattua koulutettujen valmentajien toimesta. Atiiviset toimijat voivat osallistua seuran toimintaan muutenkin kuin pelaajina.
Lisää ÖIF:n jäseneduista tästä.