ÖIF:n syyskokous ja sääntömuutos ti 27.11. klo 18

19.11.2018

Hei,

tervetuloa Östersundom IF:n sääntömääräiseen syyskokoukseen, joka järjestetään tiistaina 27.11.2018 klo 18:00 alkaen Talin keilahallin pienemmässä kokoustilassa (Huopalahdenkatu 28, Helsinki). Alla on kokonaisuudessaan esityslista, jossa on sääntöjen määräämien syyskokousasioiden lisäksi oleellinen asiakohta yhdistyksen sääntöjen muuttamisesta (kohta 5).

ÖIF:n johtokunnan esittämässä yhdistyksen sääntöjen muuttamisessa on käytännössä kyse yhdistymisestä yhdeksi seuraksi helsinkiläisen Sulkapalloseura Driven kanssa, sisältäen yhdistyksen nimen  muuttamisen. Yhdistyksemme uudeksi nimeksi ehdotetaan nimikilpailun ja  äänestyksen perusteella Badminton United. Sääntöehdotus, joka on myös  toimitettu Patentti- ja rekisterihallitukseen ennakkotarkastukseen, on kokonaisuudessaan tämän viestin liitteenä.

Tervetuloa keskustelemaan ja päättämään seuramme tulevaisuudesta!

ÖIF:n johtokunta

Östersundom IF:n sääntömääräinen syyskokous
Aika: Tiistai 27.11.2018 klo 18:00
Paikka: Talin keilahalli, pienempi kokoushuone (Huopalahdenkatu 28, Helsinki)