Kunnon Sulkaa pelataan 15.-16.9.2018

Harrastelijoille sopiva sulkapallokilpailu

Hyvä harrastesulkapalloilun ystävä
Dear badminton hobbyist

Meillä on ilo toivottaa sinut tervetulleeksi Pääkaupunkiseudun sulkisharrastajat ry:n järjestämään 22:een Kunnon Sulkaa -kilpailuun!

Kisa on pelattu syksyisin vuodesta 1997 alkaen. Aiempien 21 vuoden aikana pelaajia on ollut noin 3400 (keskimäärin 160) ja otteluja on pelattu yhteensä yli 6000 kpl.

Pelipäivät ovat lauantai-sunnuntai 15.-16.9.2018. Pelipaikka on FOREVER-liikuntakeskus (Matinkylä, Espoo). Viimeinen ilmoittautumispäivä on torstai 6.9.2018. Lähetä ilmoituksesi osoitteeseen: eino.kainulainen@outlook.com.

Jos sinulla on Suomen sulkapalloliiton pelaajanumero ja olet rekisteröitynyt Badminton Finland-tournamentsoftware-käyttäjäksi, voit ilmoittautua myös osoitteessa:

Kaikissa sarjoissa pelataan aluksi pooleissa (tavoitteena neljän pelaajan/parin poolit), josta jatketaan cup-muodossa. Jokaiselle tulee vähintään kaksi-kolme ottelua/sarja. Lähtökohtaisesti lauantaina pelataan kaikki poolipelit sekä mahdollisesti ensimmäisiä cup-kierroksia ja sunnuntaina loput sijoituspelit.

Sarjoja löytyy sekä enemmän että vähemmän pelaaville, mm. ”rentosarjat” niille, joille voitto ei ole pääasia! Sarjajako selviää kisakutsusta.

Jatka tätä viestiä eteenpäin, ja houkuttele myös pelikaverisi mukaan! Toivottavasti näemme kisoissa!

Ilmoittautumalla hyväksyt yhteystietojesi tallettamisen näitä ja tulevien kisojen kutsuja varten. Mikäli et halua kisakutsuja tulevaisuudessa, ilmoita siitä vastaamalla tähän sähköpostiin.

terv. Eino & Keijo & Ari
        Pääkaupunkiseudun sulkisharrastajat ry

Dear badminton hobbyist,

We have the pleasure to welcome you to participate in the 22nd Kunnon Sulkaa competition, arranged by Pääkaupunkiseudun sulkisharrastajat ry!

This event has taken place in the autumn since 1997. During the past 21 years about 3.400 players have participated in more than 6.000 matches.

The dates are Saturday 15th - Sunday 16th September. The venue is sports centre FOREVER in Matinkylä, City of Espoo. Last day for registration is Thursday, September 6th. E-mail your registration to: eino.kainulainen@outlook.com.

If you have a Badminton Finland player ID and you are a registered user in Badminton Finland tournamentsoftware, you can also register for the tournament at:

All events start with pools; the targeted pool size is four players. Further games are then played using a knock-out system. Everyone gets two or three games minimum per event. All pool matches will be played during Saturday with first knock-out round, if possible.

There is a suitable event for everyone, including casual playing event for those who are perhaps more interested in playing than winning. More detailed classification can be seen in the invitation.

Please forward this invitation to your friends and persuade them to play too! We hope to see you in the competition!

By registering, you agree that your personal details will be stored for this event and invitations to any future events. If you do not wish to receive invitations to future events, please let us know by replying to this email.

BR, Eino & Keijo & Ari
       Pääkaupunkiseudun sulkisharrastajat ry