Määrä- ja sisarusalennukset käyttöön

30.7.2018

Kaudelle 2018-2019 otetaan ÖIF:n harjoitusmaksuissa käyttöön määrä- ja sisarusalennukset. Niiden suuruudesta ja ehdoista löytyy tietoa Maksut-sivulta sekä seuraavasta:

Alennukset myönnetään harjoitusryhmien kuukausimaksuista, kun sisaruspelaajat ja/tai eri ryhmät voidaan laskuttaa yhdellä laskulla. MERKITKÄÄ ILMOITTAUTUMISJÄRJESTELMÄSSÄ Lisätietoa-kenttään sisarusten nimet, joille haluatte yhteisen laskun.

Alennukset myönnetään vain ÖIF:n henkilöjäsenille. Harjoituksissa käyvien muiden seurojen pelaajien kanssa sovitaan, liittyvätkö hekin ÖIF:n jäseniksi, vai laskutetaanko harjoittelu ilman alennuksia heidän seuraltaan.

Samalle laskulle tulevien ryhmien kuukausihinnat alennuksineen ovat
1. ryhmä: Listahinta
2. ryhmä: Listahinta - 10 euroa
3. ryhmä: Listahinta - 20 euroa
4. ryhmä: Listahinta - 30 euroa
jne.
Ryhmän alennettu hinta voi olla alimmillaan 0 euroa. Ryhmät ja alennukset kirjataan siinä järjestyksessä, mikä on pelaajalle edullisin.

Esimerkkejä:
Yksi pelaaja, kolme kilparyhmän harjoitusta á 60 euroa/kk: laskutus 60+50+40=150 euroa/kk
Kaksi sisarusta, molemmilla yksi junnukoulu á 45 euroa/kk: laskutus 45+35=80 euroa/kk
Kaksi sisarusta, molemmilla kaksi junnutehoa á 60 euroa/kk: laskutus 60+50+40+30=180 euroa/kk