Kevätkauden päättäjäiset pe 18.5. klo 18.00-19.30

14.5.2018

Paikalla myös meidän SM-mitalistimme!

Hyvät ÖIF:n pelaajat ja vanhemmat!

Tervetuloa kaikki kevätkauden päättäjäisiin perjantaina 18.5.2018 klo 18.00–19.30. Tilaisuudessa palkitaan paitsi SM-mitalin saaneita pelaajia myös valmentajien valitsemia junioreita.

Paikalla seuran SM-tason pelaajista mm. Airi Mikkelä ja Henri Aarnio. Tilaisuuden päätteeksi vanhemmilla/pelaajilla on mahdollisuus haastaa paikalla olevia pelaajia tai omia vanhempia peliin. Haasteita varten voitte ottaa mukaan sisäpelitossut, mailoja ja palloja löytyy tarvittaessa seuran puolesta.

Tilaisuudessa tarjolla pientä suolaista ja makeaa syötävää sekä mehua ja kahvia.

Hej alla ÖIF spelare och föräldrar!

Vi välkomnar Er på vårsäsongens avslutning inkommande fredag den 18.5.2018 klo 18.00 – 19.30. På tillställningen belönar vi FM medaljörer samt av tränarna valda juniorer.

På plats finns bland annat FM medaljörerna Airi Mikkelä och Henri Aarnio. Under tillställningen kan juniorerna utmana medaljörerna eller sina egna föräldrar till match. Ta med egna tossor  och racket. Föreningen har även racketar att låna.

På tillställningen bjuder vi på lite saltigt / sött och saft/kaffe.

På styrelsens vägnar/ Johtokunnan puolesta
Christoffer Andersson