Tervetuloa

Ajankohtaista

Lue Sulkapalloliiton juttu 5.-6.12. pelatusta Stockholm Openista. Jannica Monnberg toi kotiin hopeisen pokaalin U13-luokan sekanelinpelistä yhdessä TS:n Joakim Oldorffin kanssa. Maija Krzywacki ylsi sijalle 3/4 U15-luokan sekiksessä yhdessä PuiUn Eero Laurin kanssa.
Stockholm Openiin lähtee edustamaan Suomea useampikin öiffari. U13-luokkaa pelaavat Anni Krzywacki ja Jannica Monnberg. U15-luokkaa edustaa Maija Krzywacki sekä U17-luokkaa Max Andersson, Guido Andersson ja Anton Monnberg.
Seuran valmennuspäällikkö Antti Rajasärkkä on jäänyt vuoden 2016 loppuun jatkuvalle hoitovapaalle.
Joskus meidän vanhempien kannattaa pysähtyä miettiä suhtautumistamme lastemme urheiluharrastukseen. Ajatuksia herättävä vartin videopätkä voi auttaa peilaamaan omaa käytöstämme siihen mikä olisi lapselle parhaaksi.
ÖIF:n todella nuori joukkue haastoi hienosti kaikki joukkueet, mutta kaksi joukkuetta oli vielä liian kovia. Viikonlopun raadanta palkittiin kuitenkin pronssimitalilla, ja vuodesta 1999 alkanut mitaliputki sai jatkoa!
Joukkue-SM-ennakko (30.10.2014)
Joukkue-SM pelataan ÖIF:n isännöimänä Myllypurossa, Finland Tennis Clubissa (Varikkotie 4) tulevana viikonloppuna 1.-2.11. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita kannustamaan ÖIF viidenteen mestaruuteensa - tilaisuus on maksuton.
Sotungin koulun suosittu sali on syksyn aikana valitettavasti varattuna usein muihin tarkoituksiin. Tarkista peruutukset tästä!
Maanantain junnutehoryhmä muuttuu yksilöryhmäksi ja torstain junnutehoryhmä lopetetaan kokonaan. Muutokset ovat voimassa välittömästi.