Tervetuloa

Ajankohtaista

Olethan huomannut, että kesätreenien aikataulut on julkaistu. Kotisivujen etusivulla on myös tietoa ÖIF:n laadukkaista kesäleireistä.
U17-luokan pelaajat Anton Monnberg ja Guido Andersson pelasivat tänään vastakkain Danish Junior Openin nelinpelifinaalissa. Antonilla oli parinaan ESB:n Jesper Paul ja Guidolla saksalainen Jan Colin Völker.
Nyt voit ilmoittautua ÖIF:n perinteikkäille kansainvälisen tason sulkapalloleireille.
Puolan Lubinissa pelataan parhaillaan U19-luokan EM-kisoja. Kaksinpelien osalta yksilökisan pelit päättyivät kaikilla valitettavasti ensimmäisellä kierroksella. Sen sijaan nelinpeleissä jatkaa suomalaispareja, joissa pelaa yhteensä neljä öiffiläistä pelaajaa. Suomalaisten valmentajana Lubinissa toimii Anu Nieminen.
Kahdeksan mestaruutta, kaksi hopeaa, kaksi pronssia, semifinaalipaikkoja! Loistava suoritus ÖIF:ltä seurana ja joukkueena. Lisäksi SM-kisoissa Tammisaaressa viime viikonloppuna nähtiin useita onnistuneita yksilösuorituksia, joissa pelaajat ylsivät parhaaseen peliinsä kauden tärkeimmässä kotimaisessa kisassa.
Sulkapalloseura Drive järjestää kansallisen juniorikilpailun Helsingissä 28.-29.3.2015. Junioreiden kansallisen tason kilpailut ovat seuraava askel Cityjunnu-kisoista ja sopii erityisen hyvin tasoltaan seuramme junnuteholaisille. Kerätään mahdollisimman iso kasa ÖIF:n junnuteholaisia ja lähdetään yhdessä haastamaan muiden seurojen pelureita, sekä ennen kaikkea nauttimaan hauskasta viikonlopusta hyvässä seurassa!
Tietoa ravitsemuksesta tarjolla
Östersundom IF:n järjestämä Vantaan Eliitti 2015 pelattiin viime viikonloppuna. Campo Sportcenter kuhisi kuin muurahaispesä, kun sulkapalloväki valloitti hallin lauantaina aamuvarhaisella. Illan viimeinen ottelu käynnistyi aikataulun mukaisesti klo 20.40. Tähän väliin mahtui runsaasti pitkiä palloralleja, hikeä ja tyytyväisiä ilmeitä voittajien kasvoilla.