Tervetuloa

Ajankohtaista

Ennakkotiedoista poiketen vietämme kevätkauden päättäjäisiä Rajakylän Tenniskeskuksessa pe 26.5. klo 18 alkaen!
Uusia ryhmiä (13.2.2017)
Helmikuussa aloittaa kolme uutta ryhmää vastauksena jäsenistön kysyntään. Lisäkenttien saaminen keskellä kautta on vaikeaa, ja uusille ryhmille saatiin vain kaksi kenttää kullekin. Siksi paikkoja on vain rajallisesti!
Suomenmestaruudet ratkottiin 63. kertaa viikonloppuna 3.-5.2. Vantaan Energia Areenalla. ÖIF:n osalta kilpailu oli menestyksekäs: tuloksena kaksi kultamitalia ja kaksi hopeista.
Vantaan kaupunki on valinnut öiffiläiset Airi Mikkelän ja Joonas Korhosen kumppaniurheilijoikseen ja myöntänyt molemmille 1500€ tuen Tokion vuoden 2020 olympialaiseen valmentautumista varten.
SM-kisat pelataan tulevana viikonloppuna 3.-5.2. Kilpailuissa on mukana suuri joukko öiffiläisiä niin pelaajina, valmentajina, tuomareina kuin muissa järjestelytehtävissäkin.