Tervetuloa

Ajankohtaista

ÖIF järjestää 22.-23.3.2014 nelurikisan junioreille. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 8.3. Nyt kaikki mukaan hienoon nelinpeli- ja sekanelinpelitapahtumaan. Ota kaveri mukaan kisaamaan.
U9-13-leiri 16.3. (17.2.2014)
Seuraava Sulkapalloliiton U9-11-juniorileiri järjestetään 16.3. Esport Centerissä Espoossa. Mukana on tällä kertaa myös ikäluokka 13, jolle leiri toimii liittoryhmien katsastusleirinä.
Sveitsin Baselissa pelattiin mies- ja naisjoukkueiden EM-kisat menneellä viikolla. Öiffarit Ville Lång ja Kalle Koljonen olivat mukana viemässä Suomea pronssimitaleille. Matkalla kaatuivat niin Venäjä kuin Ruotsikin.
Valmentaja Joonas Lepistö 'kahvitti' suojattinsa tänään treeneissä viimeviikonloppuisten SM- ja Ikäluokkamestaruuskisasaavutusten kunniaksi.
Tytöt toivat kultaa ja hopeaa Öiffille viikonloppuna pelatuista ikäluokkamestaruuskisoista. Pojat puolestaan olivat pronssikannassa.
Viikonloppuna pelattiin kautta aikojen ensimmäiset sulkapallon U17- ja U15-luokkien suomenmestaruuskisat. ÖIF pärjäsi todella hienosti. Tuli iso nippu mitaleita ja mitaleitta jääneiltäkin nähtiin monia hienoja suorituksia.
Turhaan ei ollut valmennuspäällikkö Rajasärkkä sonnustautunut sulkapallon SM-kisojen finaalipäivään valkoiseen kauluspaitaan ja solmioon. Pelaajat tarjosivat aihetta juhlaan! Tarjolla oli kultaa kolmelle Öiffarille ja finaalien päätteeksi jokaisen kaulaan ripustettiin kultainen mitali. Upeaa, mahtavaa, hyvä Airi, hyvä Ville, hyvä Sanni!
SM-kilpailut pelataan Vantaan Energia Areenalla tulevana viikonloppuna. Kilpailuun osallistuvista pelaajista lähes joka neljäs on öiffiläinen!